Bericht schrijven >

Ik ben blij dat de yogalessen weer mogen beginnen na een lange periode van Coronamaatregelen. Zo kunnen we eindelijk weer op een goede manier aan onze lichamelijke en geestelijke gezondheid gaan werken. Ik heb de yogalessen nodig om goed in balans te blijven. Ook om op een goede manier met angst om te gaan maar ook om het vertrouwen niet te verliezen. Beide hebben we nl. nodig.

Annelieke Bouwer
Jammer dat er door de Coronamaatregelen zo lang geen yogales is geweest. Ik mis de yoga erg en verheug mij erop dat Harriët in augustus weer begint met de lessen. Yogalessen die voor mij nodig zijn om fysiek en mentaal goed in balans te blijven! Mieke

Mieke de Groot
Door het volgen van de yogalessen merk ik hoe belangrijk het is om een rustige ademhaling in het dagelijks leven te hebben en dat ik daar m.b.v. oefeningen invloed op heb. Geeft mij veel rust in lichaam en geest. John Roelofs

John Roelofs
Gelukkig beginnen de yogalessen volgende week weer. Ik heb de oefeningen ook wel thuis gedaan maar dat valt met een druk gezin niet altijd mee. Het is fijn om weer wekelijks de yogalessen te gaan volgen zodat ik tot een diepere ontspanning kan komen. Deze diepe ontspanning werkt de hele week wel bij mij door. Voel sneller als ik gespannen raak en kan daar dan zelf mee aan de slag.

Susanne van der Kolk
Ik ben blij dat ik bij Harriët terecht ben gekomen om yogalessen te kunnen volgen. Er heerst een prettige sfeer, persoonlijke aandacht waardoor de oefeningen op een heel toegankelijke manier worden gegeven. Ik leer nu om tot een diepe ontspanning te komen. Daardoor slaap ik beter en wordt mijn lichaam wat soepeler en sterker. Ook leer ik hoe ik om kan gaan met de moeilijkere dingen die ik in het dagelijks leven tegen kom.
Erna Bakker

Erna Bakker
Ik vind het fijn dat ik de yogalessen bij Harriët volg. Ik krijg er veel energie van zodat ik er weer tegenaan kan.

Janine Jansen
Tijdens mijn werkzame periode heb ik veel aan de lessen yoga gehad. Je leert je te ontspannen en omgaan met spanningen waar je soms geen grip op hebt. Vooral
'S nachts had ik moeite om weer in te slapen. Door de oefeningen kon ik mijn ademhaling weer reguleren en was weer snel in slaap. Nu gebruik deze oefeningen nog steeds als het nodig is.

jenny leerink
Zolang als Harriët hier in Meppel les geeft,volg ik haar lessen.Ik vind het heerlijk,ik heb er veel van geleerd.Kan beter met pijntjes omgaan,ben wijs met de buik ademhaling,slaap s'nachts beter,kan goed mijn hoofd leeg maken en ik kan zelfs iedere dag naar de w.c , wat ik daarvoor niet kon.Kortom ik kan de yoga gewoon niet meer missen.

Greetje van Gelder-Jans
Ik volg al vele jaren, ik denk vanaf het begin, de yogalessen bij Harriet. Yoga is voor mij een prima manier om met mijn lichamelijke klachten om te gaan. Door het doorademen van weerstand heb ik geleerd een deel van de pijnen op te lossen. Maar ik vind het vooral heerlijk om met de yogaoefeningen in mijn hoofd tot rust te komen; inmiddels lukt het mij ook steeds beter om dit op stressvolle momenten toe te passen.


Ina Meulman
De yogalessen die ik bij Harriët volg doen mij goed. Ik heb een drukke baan die mij veel energie kost. Het is prettig dat ik tijdens de yogalessen mijn hoofd "leeg" kan maken en de "batterij" weer kan opladen. Ik merk dat ik hierdoor alles wat beter aan kan en dat zelfs mijn lichaam wat soepeler en sterker begint te worden.
Groetjes van Marion de Heten

Marion den Heten


Bericht schrijven >