Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Door het volgen van de yogalessen merk ik hoe belangrijk het is om een rustige ademhaling in het dagelijks leven te hebben en dat ik daar m.b.v. oefeningen invloed op heb. Geeft mij veel rust in lichaam en geest. John Roelofs

John Roelofs - 25-10-2017 - 14:50

Gelukkig beginnen de yogalessen volgende week weer. Ik heb de oefeningen ook wel thuis gedaan maar dat valt met een druk gezin niet altijd mee. Het is fijn om weer wekelijks de yogalessen te gaan volgen zodat ik tot een diepere ontspanning kan komen. Deze diepe ontspanning werkt de hele week wel bij mij door. Voel sneller als ik gespannen raak en kan daar dan zelf mee aan de slag.

Susanne van der Kolk - 01-09-2017 - 17:52

Ik ben blij dat ik bij Harriėt terecht ben gekomen om yogalessen te kunnen volgen. Er heerst een prettige sfeer, persoonlijke aandacht waardoor de oefeningen op een heel toegankelijke manier worden gegeven. Ik leer nu om tot een diepe ontspanning te komen. Daardoor slaap ik beter en wordt mijn lichaam wat soepeler en sterker. Ook leer ik hoe ik om kan gaan met de moeilijkere dingen die ik in het dagelijks leven tegen kom.
Erna Bakker

Erna Bakker - 05-02-2017 - 13:24

Ik vind het fijn dat ik de yogalessen bij Harriėt volg. Ik krijg er veel energie van zodat ik er weer tegenaan kan.

Janine Jansen - 14-12-2015 - 13:02

Tijdens mijn werkzame periode heb ik veel aan de lessen yoga gehad. Je leert je te ontspannen en omgaan met spanningen waar je soms geen grip op hebt. Vooral
'S nachts had ik moeite om weer in te slapen. Door de oefeningen kon ik mijn ademhaling weer reguleren en was weer snel in slaap. Nu gebruik deze oefeningen nog steeds als het nodig is.

jenny leerink - 11-05-2014 - 23:05


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »