Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Ik ben blij dat de yogalessen weer mogen beginnen na een lange periode van Coronamaatregelen. Zo kunnen we eindelijk weer op een goede manier aan onze lichamelijke en geestelijke gezondheid gaan werken. Ik heb de yogalessen nodig om goed in balans te blijven. Ook om op een goede manier met angst om te gaan maar ook om het vertrouwen niet te verliezen. Beide hebben we nl. nodig.

Annelieke Bouwer
Jammer dat er door de Coronamaatregelen zo lang geen yogales is geweest. Ik mis de yoga erg en verheug mij erop dat Harriët in augustus weer begint met de lessen. Yogalessen die voor mij nodig zijn om fysiek en mentaal goed in balans te blijven! Mieke

Mieke de Groot
Door het volgen van de yogalessen merk ik hoe belangrijk het is om een rustige ademhaling in het dagelijks leven te hebben en dat ik daar m.b.v. oefeningen invloed op heb. Geeft mij veel rust in lichaam en geest. John Roelofs

John Roelofs
Gelukkig beginnen de yogalessen volgende week weer. Ik heb de oefeningen ook wel thuis gedaan maar dat valt met een druk gezin niet altijd mee. Het is fijn om weer wekelijks de yogalessen te gaan volgen zodat ik tot een diepere ontspanning kan komen. Deze diepe ontspanning werkt de hele week wel bij mij door. Voel sneller als ik gespannen raak en kan daar dan zelf mee aan de slag.

Susanne van der Kolk
Ik ben blij dat ik bij Harriët terecht ben gekomen om yogalessen te kunnen volgen. Er heerst een prettige sfeer, persoonlijke aandacht waardoor de oefeningen op een heel toegankelijke manier worden gegeven. Ik leer nu om tot een diepe ontspanning te komen. Daardoor slaap ik beter en wordt mijn lichaam wat soepeler en sterker. Ook leer ik hoe ik om kan gaan met de moeilijkere dingen die ik in het dagelijks leven tegen kom.
Erna Bakker

Erna Bakker


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »