Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 volgende »

Ik ben blij dat ik bij Harriėt terecht ben gekomen om yogalessen te kunnen volgen. Er heerst een prettige sfeer, persoonlijke aandacht waardoor de oefeningen op een heel toegankelijke manier worden gegeven. Ik leer nu om tot een diepe ontspanning te komen. Daardoor slaap ik beter en wordt mijn lichaam wat soepeler en sterker. Ook leer ik hoe ik om kan gaan met de moeilijkere dingen die ik in het dagelijks leven tegen kom.
Erna Bakker

Erna Bakker - 05-02-2017 - 13:24

Ik vind het fijn dat ik de yogalessen bij Harriėt volg. Ik krijg er veel energie van zodat ik er weer tegenaan kan.

Janine Jansen - 14-12-2015 - 13:02

Tijdens mijn werkzame periode heb ik veel aan de lessen yoga gehad. Je leert je te ontspannen en omgaan met spanningen waar je soms geen grip op hebt. Vooral
'S nachts had ik moeite om weer in te slapen. Door de oefeningen kon ik mijn ademhaling weer reguleren en was weer snel in slaap. Nu gebruik deze oefeningen nog steeds als het nodig is.

jenny leerink - 11-05-2014 - 23:05

Zolang als Harriėt hier in Meppel les geeft,volg ik haar lessen.Ik vind het heerlijk,ik heb er veel van geleerd.Kan beter met pijntjes omgaan,ben wijs met de buik ademhaling,slaap s'nachts beter,kan goed mijn hoofd leeg maken en ik kan zelfs iedere dag naar de w.c , wat ik daarvoor niet kon.Kortom ik kan de yoga gewoon niet meer missen.

Greetje van Gelder-Jans - 17-04-2014 - 17:54

Ik volg al vele jaren, ik denk vanaf het begin, de yogalessen bij Harriet. Yoga is voor mij een prima manier om met mijn lichamelijke klachten om te gaan. Door het doorademen van weerstand heb ik geleerd een deel van de pijnen op te lossen. Maar ik vind het vooral heerlijk om met de yogaoefeningen in mijn hoofd tot rust te komen; inmiddels lukt het mij ook steeds beter om dit op stressvolle momenten toe te passen.

Ina Meulman - 15-04-2014 - 18:48


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 volgende »