Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2

Ik vind het fijn dat ik de yogalessen bij Harriėt volg. Ik krijg er veel energie van zodat ik er weer tegenaan kan.

Janine Jansen - 14-12-2015 - 13:02

Tijdens mijn werkzame periode heb ik veel aan de lessen yoga gehad. Je leert je te ontspannen en omgaan met spanningen waar je soms geen grip op hebt. Vooral
'S nachts had ik moeite om weer in te slapen. Door de oefeningen kon ik mijn ademhaling weer reguleren en was weer snel in slaap. Nu gebruik deze oefeningen nog steeds als het nodig is.

jenny leerink - 11-05-2014 - 23:05

Zolang als Harriėt hier in Meppel les geeft,volg ik haar lessen.Ik vind het heerlijk,ik heb er veel van geleerd.Kan beter met pijntjes omgaan,ben wijs met de buik ademhaling,slaap s'nachts beter,kan goed mijn hoofd leeg maken en ik kan zelfs iedere dag naar de w.c , wat ik daarvoor niet kon.Kortom ik kan de yoga gewoon niet meer missen.

Greetje van Gelder-Jans - 17-04-2014 - 17:54

Ik volg al vele jaren, ik denk vanaf het begin, de yogalessen bij Harriet. Yoga is voor mij een prima manier om met mijn lichamelijke klachten om te gaan. Door het doorademen van weerstand heb ik geleerd een deel van de pijnen op te lossen. Maar ik vind het vooral heerlijk om met de yogaoefeningen in mijn hoofd tot rust te komen; inmiddels lukt het mij ook steeds beter om dit op stressvolle momenten toe te passen.

Ina Meulman - 15-04-2014 - 18:48

De yogalessen die ik bij Harriėt volg doen mij goed. Ik heb een drukke baan die mij veel energie kost. Het is prettig dat ik tijdens de yogalessen mijn hoofd "leeg" kan maken en de "batterij" weer kan opladen. Ik merk dat ik hierdoor alles wat beter aan kan en dat zelfs mijn lichaam wat soepeler en sterker begint te worden.
Groetjes van Marion de Heten

Marion den Heten - 09-04-2014 - 16:30


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2